Alla inlägg under januari 2009

Av Ann - 21 januari 2009 11:42

 Igår kändes det som om jag var på väg hela dagen,först på Landvetter flyplats på fm,sedan till läkemedels utbildningen hemma fram på kvällningen så det kändes ok att bara hålla till i soffan.

Idag har det varit lite lugnare om man säger så.Vi har varit på vår vanliga promenad i skogen,och nu märks det att skolor och annat startat där var mycket dagis barn och skolbarn.

Så nu vilar sig hundarna efter promenaden.Har satt upp Simbas lugg han är bara så långhårig nu,så till helgen blir det bad och klipp och det är inte så enkelt

för han hatar detta,men det är av nöden tvunget.

Av Ann - 19 januari 2009 11:12

Tittar man ut så är det grått så långt ögat når,man blir lite smått deppig då,men då tänker jag på vår, sommar och att vara ute i trädgården,lyssna på vattnet som porlar i dammen.Hundarna springer o leker,ligger slappar i skuggan efter leken.Men vi är snart där halva januari är förbi så det äe bara att blicka framåt.

Av Ann - 19 januari 2009 10:40

Igår när vi tittade på Arn filmen så gick tankarna tbx till när vi var i Tunisien i sept förra året och var på en 2 dagars utflykt till Sahara och där red vi kamel i solnedgången.Ifilmen var dom i öknen oxå i solnedgång.Det var en verklig upplevelse att befinna sig bland sanddyner,kameler ,beduiner i Afrika och Sahara och se på solnedgång, en kick kan man säga.

Av Ann - 18 januari 2009 18:39

Då vart det jobbat klart för denna gång!!Det har varit en slö eftermidag,vi har sett filmen Arn nr2 den var mycket bra ska nu i kväll se en film som heter Varg med Peter Stormare så det blir inte många knop ikväll heller.Regnar gör det oxå,lilla Nellie hatar regn vill inte gå ut.Hundarna bara ligger o slappar oxå.

Ha en go kväll!!!!

Av Ann - 16 januari 2009 16:07

 Här är vi i skogen och innan det är dax att få springa fritt så ska man sitta och invänta kommandot varsågod o spring och det går ju bra eller hur?

Nu ska jag strax gå o vila innan nattjobbet.

Ha en bra helg alla vänner

Av Ann - 15 januari 2009 22:39


  Åter igen är det dax att gå till sängs.

  Imorgon så återigen dax att jobba

  2 nattpass igen.Men med bra och goa

  arbetskompisar så går det bra.Hela

  helgen sover man igenom men allt

  går om vijan finns.God natt alla

  vänner.Så ses vi.



Av Ann - 15 januari 2009 17:05

Sitter och kollar runt lite på kort som jag tagit under förra året och hittade denna som får en att längta till sommar när man kan vara ute i trädgården,jag tror att hundarna längtar dit oxå

Av Ann - 15 januari 2009 16:45

Tulpaner hör ju till en av dom första blommorna man förknippar med tidig vår.Denna bukett fick Jesper av sin Farmor o Farfar idag,han slutade nämligen på Katrinebers folkhögskola igår,han har gått personligtränar utb.

Skapa flashcards