Alla inlägg under januari 2009

Av Ann - 26 januari 2009 15:49

Som ni vet så gillar jag blommor,här är en bild på en orkide som är 5 år gammal men blommar varje år och har nu blommat i över 9mån otroligt.Jag fick den av en arbetskammrat för 5 år sedan.

Av Ann - 26 januari 2009 15:43

Tittade bland pelargonerna som finns i livet och så här kan en pelargon se ut om den mår dåligt!!!Ska faktiskt ta och beställa lite nya sticklingar.Denna sorten är en luktpelargon som är jätte fin när den mår väl.

Av Ann - 26 januari 2009 15:36


Nu äntligen var Simba klippt.Han blev väldigt smal helt plötsligt,men det är ju inte så konstigt han hade ju sååå mycket päls så han var ju som en björn.Skönt att vila sig efter klippet.

Nu i eftermiddag är det Nellies tur att bada så hon är fin till imorgon då vi ska på ringträning i Gbg tillsammans med Annbritt och Cruella,Carro o Shachi,Susanne o Smulan.Det ska bli kul att se hur det kommer att gå.

Av Ann - 24 januari 2009 14:13

Då var det dax för Simba att hamna på trimbordet för att kamma ut tovor  innan han ska in i badet.Han hatar detta över allt annat ):.Nu är han ute med husse i skogen  innan det är dax, sedan blir det inte så mycket utegång för honom,förra gången han bada fick han vatten svans det betyder att han inte kan lyfta sin svans, han har blivit kall helt enkeltMan ska egentligen inte ta itu med detta efter att ha jobbat men det finns ingen annan tid så det får bli så här.Vi återkommer.Ha en mysig lördag(:

Av Ann - 23 januari 2009 14:07

Sova det har väl gott så där idag,Nellie Nellie ville bara sova 3 timmar  sen ville hon upp och leka då kan man undra vad

har jag gjort för ont,men hon är världens gulligaste.

Aragorn o Simba det är inga som helst problem dom sover så länge någon befinner sig i sängen.Nu ska äta lite middag sen ska jag kasta mig i sängen igen ,Klas  slutar jobbet nu.

Ha en underbar helg alla så ses vi efter helgen.

Av Ann - 22 januari 2009 16:05

Nu ska jag och hundarna gå och vila oss en stund,så att man är pigg och utvilad till natten arberte!!

Av Ann - 22 januari 2009 11:24

 Oj vad 4 dagar går fort,nu var det jobb igen i 2 nätter.Allt bara rullar på dag för dag men åt rätt håll.Skönt väder fast inte solen lyser och det blåser faktiskt inget alls heller.Så det var lätt vara i skogen idag med hundarna,mötte några hundar så inget fritt spring.

Tänkte visa några bilder på pelargoner som nu inte finns men som jag samlade på för några år sedan ett tag så hade jag 85 olika sorter det var himla roligt men det krävdes lite pyssel.Tänkte faktiskt införskaffa några nu till sommaren,känner riktigt mycket för det just nu men det är väl för att man längtar till vår o sommar.

Av Ann - 21 januari 2009 13:12

 Nu har jag druckit en kopp kaffe och ätit en macka innan jag ska åka och hämta min jobbarkompis Christina,vi ska handla lite saker till jobbet.Middag får det bli ikväll.

Ska även inhandla hundfoder.Det ser verkligen ut så här som på bilden när mina hunda äter o dricker.

Skapa flashcards